Norske Kredittkort
© 2014 - 2022, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Betaler du ferien med et kredittkort?
Hvis du faktisk betaler ferien med et kredittkort, så behøver du egentlig ikke å lese denne artikkelen.

Alle andre som velger å ikke gjøre det bør tenke seg om igjen, ettersom det er såpass mange fordeler med å bruke et kredittkort fremfor et vanlig bankkort. Innledningsvis kan vi nevne både reiseforsikring og sikkerhet rundt betalingen som to av de største.

At reiseforsikring er inkludert i et kredittkort når man betaler minst halvparten av reisen med det (gjelder ikke alle kredittkort) er naturligvis en stor fordel med å betale ferien med et slikt kort.

Det kan man spare ganske så mye penger på, og man kan føle seg trygg ettersom hele reisefølget vanligvis blir dekket av forsikringen.

Den andre fordelen er at kredittkort er en langt bedre beskyttelse mot eventuelle konkurser i selskapet du bestiller reisen fra, eller svindel.

Skulle flyselskapet eller reiseoperatøren gå konkurs før ferien din har begynt, så vil det bli banken som må dekke tapet du hadde i forbindelse med dette.

Det samme gjelder ved svindel der du kan bevise at du ikke har misbrukt kortet, slik at man generelt alltid bør bestille og betale for ferien med et kredittkort.

Les også om studere i utlandet

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI