Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Billige kredittkort
Vi nordmenn elsker billige ting, og vi er eksperter i å handle på salg. Derfor er det ganske naturlig at vi ønsker billige kredittkort, for vi vil tross alt spare der det spares kan. Men hva er egentlig et billig kredittkort, og hva gjør det til et bedre kort enn for eksempel konkurrentens?

Et billig kort etter ditt behov
Akkurat hva som vil være et billig kredittkort for deg, avhenger av bruken din. Dersom du bare skal ha det som pengereserve, så vil du helst se etter et kort som er gratis å eie og bruke, samtidig som det kanskje ikke har gebyrer for uttak i minibank.

Akkurat hvordan renten er vil ikke påvirke valget ditt, men kortet bør ha så mange rentefrie dager som mulig.

Skal du derimot bruke mye penger på kreditt, så er du avhengig av et kort som har både lav rente og høy kredittgrense. De største kredittkortene på markedet strekker seg mot en grense på hele 150 000 kroner, mens den effektive renten sjeldent er lavere enn 17 prosent eller rundt der.

Skal du bruke kortet mye?
I så fall vil et billig kredittkort være ett du kan spare penger på. Let etter et kort som har cashback inkludert, og du kan faktisk spare penger på å bruke det.

Dette gjelder kun dersom du planlegger å legge vekk det vanlige bankkortet ditt, og være konsekvent i bruken av kredittkortet når du handler - enten det er snakk om en burger på MacDonalds eller et produkt i fleretusenkroners-klassen.

Sjekk også: Bank Norwegian Sverige
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss