Norske Kredittkort
© 2014 - 2023, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Norske kredittkort med lav rente
Bruk kredittkort i ferien
Er du en av de som aktivt bruker det vanlige debetkortet ditt når du er på reise? Vi har bare ett råd: slutt med det, og skaff deg et Norsk kredittkort.

Mange nordmenn blir årlig svindlet på reise i utlandet, og selv om man kanskje ikke unngår svindelen ved å bruke et kredittkort, så har man i alle fall langt bedre betingelser og slipper å stå på bar bakke uten penger. Det er tross alt bankens penger som forsvinner, og ikke dine!

En reserve uten gebyrer
Først og fremst burde man i de fleste land benytte kontanter som betalingsmiddel. De fleste bankkort tar et friskt gebyr når du skal ta ut penger i utenlandske minibanker, mens en del kredittkort er gratis her.

Videre burde du også la kredittkortet ligge i safen på hotellrommet. På denne måten har du alltid en pengereserve dersom noe skulle skje, kanskje blir du trukket noen penger på den vanlige bankkontoen din som du ikke hadde regnet med.

Som vi nevnte i innledningen blir mange nordmenn utsatt for svindel på reise, enten det er i en restaurant eller i en turistbutikk.

Hvis det er med et kredittkort, så mister du ikke dine egne penger du har på konto, men bankens. Da vil forsikringen dekke det, og du slipper å risikere å miste flere tusen kroner.

Og så var det reiseforsikringen
Pass bare på at du velger et kredittkort som har reiseforsikring inkludert, for langt fra alle har dette. Betingelsene er også varierende, så les deg opp på hva forsikringen gjelder.

Deretter er det viktig å betale minst halvparten av reisen med kredittkortet, men så er man forsikret fra det øyeblikket man drar hjemmefra.

Bruk kortet til å betale reisen, og ta det med deg, så er mye gjort for en trygg ferie.

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss