Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Derfor kan et kredittkort bli svindyrt
Du har helt sikkert sett og hørt om Luksusfellen, TV-programmet der de med aller dårligst råd og størst pengeforbruk havner når knipen er som størst. Felles for de fleste av deltagerne er at de har kredittkortgjeld som har vokst seg gigantisk.

Men både du og jeg har sannsynligvis et Norsk kredittkort, uten at det koster oss skjorta, så hvorfor kan et kredittkort være kilden til konkurs?

Det korte svaret er rett og slett: Renten. Den er bankens aller beste venn, og din største fiende. Vel, det vil si, den er egentlig ikke så skummel dersom du bruker et kredittkort på riktig måte, for da vil du aldri ha noe med den å gjøre i det hele tatt. Les videre for å lære deg triksene.

Et kredittkort kan være helt gratis
Selv om mange ikke tror det, så er et kredittkort et genialt redskap som kan brukes på alt, som for eksempel til å kjøpe fotoprodukter. Du kan ha det i bakhånd som pengereserve, eller bruke det når du skal gjøre større innkjøp.

Så lenge du betaler tilbake det du har brukt innen den rentefrie perioden har løpt ut - ofte er denne så lang som 50 dager - så vil bruken av kortet ikke ha kostet deg et rødt øre.

Faktisk så er det også mulig å spare penger på å velge kredittkortet fremfor det vanlige debetkortet. Bruker man et kort som har cashback, så vil man få tilbakeført en viss prosent av handlesummen.

Det høres kanskje ikke mye ut, men over noen år kan man for eksempel ha spart opp en sydentur.

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss