Norske Kredittkort
© 2014 - 2023, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Disse kredittkortene har ingen grenser
Enten du har behov for å ha masse penger disponibelt til enhver tid eller bare synes det er kult å skryte til vennene dine at du har et kredittkort med ubegrenset kredittgrense, så finnes det faktisk noe slikt på det norske markedet.

Men vi må uansett vende snuten utenfor landegrensene for å få et slikt kort, ettersom den høyeste kredittgrensen vi har sett på et "norsk kredittkort" er 150 000 kroner.

Heldigvis har American Express kommet med sine kredittkort til norske kunder, og denne banken lar deg faktisk bruke den kreditten du trenger. Med andre ord - ingen grenser!

Vi gjør dog oppmerksom på at ved store transaksjoner så er det nødvendig å kontakte banken først for å verifisere at du faktisk har råd til det. Men å vite at man har muligheten til å disponere de pengene man trenger er viktig for mange.

I tillegg har American Express-kort alltid et årsgebyr. Dette behøver dog ikke være store summen, og vil for de aller fleste som behøver en ubegrenset kredittgrense være snakk om småpenger.

Det er også mulig å søke om et slikt kredittkort gjennom medlemskap i SAS sitt EuroBonus-program. Sjekk også nyteknologi.net

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss