Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Gebyrfrie kredittkort
Før i tiden måtte man betale hver gang man dro kortet i en butikk, enten det gjaldt det vanlige bankkortet, eller det tradisjonelle kredittkortet.

Nå er det svært få banker som belaster deg for slik bruk, ettersom den moderne verden stadig er fremtredende. Dog finnes det andre gebyrer med kredittkort som man bør være obs på.

Først og fremst så må du alltid unngå et kredittkort som har gebyrer på varekjøp, eller årsgebyr.

De færreste har dette, slik at kredittkort ofte er helt gratis, men det finnes alltid noen luringer som skal lokke deg med store fordeler mot at du legger igjen penger hos banken enten hver måned eller hvert år.

Hvis kredittkortselskapet krever gebyrer når du drar kortet, så er det bare å takke nei med en gang. Derimot er det langt mer vanlig at de skal ha et gebyr når du tar uttak i minibanker, enten det er hjemme i Norge eller i utlandet.

Dette gebyret kan være på 1 prosent av uttaksbeløpet eller mer, slik at det ofte blir ganske kostbart. Heldigvis finnes det en del kredittkort som er hundre prosent gebyrfrie, og det er de du burde se etter.

Den største fordelen med gebyrfrie kredittkort, er at de som regel også har en del andre fordeler. Reiseforsikring er som regel inkludert, samtidig som dette er kredittkort laget for folk flest.

Det betyr at både du og jeg kan dra nytte av bonusene, samtidig som kravene for å få kortene ofte er enkle og greie. Les også doping er kriminalitet.

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss