Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Gode grunner til å ha kredittkort
Stadig flere nordmenn skaffer seg et kredittkort fra de fyller 18 år, og det er kanskje like greit. For det finnes helt klart flere fordeler til å eie et slikt kort, enn hva det gjør til å unngå det.

Så lenge man bruker det riktig så vil det ikke koste deg noe ekstra, og man vil kunne få flere muligheter til å spare penger enn hva man kan med et vanlig bankkort.

Det er tryggere
Når man handler på nett, og for så vidt også i butikk, så er det alltid en risiko for svindel.

Med et kredittkort så er det banken som må stå ansvarlig for alle tap der man kan bevise at man har blitt svindlet, eller dersom selskapet som solgte deg en vare eller tjeneste gikk konkurs.

Sparing
Ved hjelp av konseptet cashback, så er det faktisk mulig å tjene penger på kredittkort.

Tilbyderne gir deg nemlig prosentvise bonuser på kjøp du gjør med kortet, slik at du kan spare noen tusenlapper i året bare på å dra kortet i butikkene.

Pengereserve
Et kredittkort er også en god reserve når du skulle trenge den som verst. Kanskje venter du bare på lønning, feriepenger eller skattepenger, og da kan du tåle å dra kredittkortet i stedet for å risikere å leve på loff og vann.

Samtidig har også mange kredittkort fordeler som reiseforsikring og rabatter hos store kjeder, slik at dersom du utnytter dette, så vil du kunne sitte igjen med mer penger til andre ting.
Anbefalt nettside:

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss