Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Hva er egentlig Visa og MasterCard?
Alle kjenner til de to gigantiske bankselskapene, og de aller fleste av oss har Visa på sitt bankkort. Dette er nemlig den gjeldende standarden for norske banker, og det finnes faktisk ikke vanlige bankkort som har MasterCard. Sistnevnte er kun tilgjengelig for kredittkort i Norge, mens Visa har begge deler.

Allerede nå har nok skillet mellom disse to blitt litt klarere for deg, men vi skjønner at mange tror det er to sider av samme sak. Og det er det jo for så vidt, ettersom begge to er bankselskaper som driver med det samme - transaksjoner av penger. Både Visa og MasterCard har sin opprinnelse i USA, men opererer da i de fleste av verdens land.

Hva burde man velge?
Ekspertene har uttalt at sikkerhetsmessig er det ikke noen forskjell på om man bruker Visa eller MasterCard, enten det er på netthandel i butikk. Kostnadene er også like store, slik at du sannsynligvis ikke vil merke noen forskjell som helst.

Skulle du reise til et sted som ligger ganske avsides, så vil de neppe godta bare den ene av de to korttypene.

Men ettersom du sannsynligvis har et bankkort allerede som er knyttet til Visa-nettverket, så kan det være greit å bestille et kredittkort med MasterCard.

Det er naturligvis helt opp til deg, og du vil neppe merke noen forskjell, men da har du i alle fall sikret deg og får det beste fra to verdener, så blir du i alle fall fornøyd.

Anbefalte nettside:
Nettlåne - sammenligne flere forskellige lånetyper

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss