Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Kredittkort for veldedighet
Du kan faktisk støtte en god sak - en ideell organisasjon - bare ved å benytte et kredittkort når du betaler i stedet for det vanlige bankkortet ditt.

Bare ved å handle mat, klær, sko og bensin til deg selv kan du gi flere tusenlapper i året til noen som trenger det mer enn deg. Er ikke dette et av de mest hyggelige tiltakene innenfor bankbransjen du har hørt om på en stund?

Slik støtter du
Konseptet cashback har i flere år vært populært blant norske forbrukere. Vanligvis får du 1 prosent av kjøpesummen din tilbake i bonus selv, men de veldedige foreningene har forhandlet frem en avtale som gjør at disse får pengene i stedet - helt uavkortet.

Det betyr at alt du behøver å gjøre er å bruke kredittkortet når du handler, så overføres pengene en gang i måneden. Røde Kors er en av tilbyderne av et slikt kort, som gjør at du kan redde liv uten særlig store forandringer i hverdagen din. Og det koster deg ingenting ekstra!

For den miljøbevisste
Det finnes også et kredittkort for deg som vil bidra til å redde miljøet. Pangea Ecocard gir 1 prosent av alle kjøpesummer direkte til Bellona, en organisasjon som jobber for klimaforandring.

Også her skjer alt automatisk, det koster deg ingenting og alt du må tenke på er å betale tilbake kredittkortregningen før den rentefrie perioden på nesten to måneder har løpt ut.
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss