Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Norske kredittkort i verdensklasse
Nordmenn flest har god økonomi og generelt er vi glade i å bruke penger. Vi kjøper nye gjenstander enten det er snakk om klær eller elektronikk, og er generelt glade i nye ting.

Men hvordan bør man betale for disse forbruksvarene? Jo, vi mener at et kredittkort er et utmerket valg. Dette fordi norske kredittkort er helt i verdenstoppen i denne bransjen.

For med dagens norske kredittkort kan du dra nytte av fordeler som reiseforsikring, bonuser, rabatter og andre ordninger som man ikke får dersom man bare har et vanlig bankkort fra Platinumkort fra Danskebank.

I tillegg har man naturligvis de grunnleggende fordelene med et kredittkort, som omfatter det at man handler på bankens kreditt og at man kan utsette betalingen i nesten to måneder uten å betale for det.

I tillegg er det gratis å betale med kredittkort i norske butikker, noe som helt klart er en stor fordel som man ikke vil oppleve i det store utland.

Faktisk får man også bonuser på mange av de Beste-kredittkort.no, slik at du kan spare penger mens du handler. Og spareglade som vi også er, så er vel dette noe du setter pris på?

Det er ingen tvil om at norske kredittkort er helt i verdenstoppen, og hvis man sammenligner med våre naboland, så vil man se mange forskjeller.

Norske kredittkort i verdensklasse
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss