Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Ofte stilte spørsmål om kredittkort
Kredittkort er et tema som interesserer veldig mange nordmenn, og stadig flere skaffer seg et slikt et. Dog ser vi ofte at de samme spørsmålene om slike kort blir stilt, og derfor vil vi i denne artikkelen ta for oss de vanligste spørsmålene vi får inn om kredittkort.

Hvor mye penger kan man få med et kredittkort?
Vel, for det første så får man ikke penger, man låner de hos banken. Hvor mye du får i kredittgrense vil avhenge av inntekten din, men det finnes ingen kredittkort i Norge som gir deg mer enn 150 000 kroner.

Hvor mye må jeg betale i renter?
Dette varierer fra kredittkort til kredittkort. Renten kan være fra lave 17 prosent til hele 40 prosent. Husk at det alltid er den effektive renten du må se etter, ettersom dette er det totale tallet som vil avgjøre hvor mye ekstra du må ut med.

Har alle kredittkort reiseforsikring inkludert?
Nei, langt fra alle norske kredittkort har dette inkludert. Derfor må du se nøye etter når du søker om et kredittkort, og husk også å sjekke betingelsene, for de kan variere i stor grad.

Hva betyr cashback?
Cashback kommer fra amerikansk, og er simpelthen et bonusprogram knyttet til kredittkort. Disse gir deg prosentvise bonuser på kjøp du utfører med kortet.

Kort med ekte cashback gir deg vanligvis 1% på alle kjøp du foretar deg, uansett bransje, mens andre tilbydere kanskje gir deg litt større bonuser i utvalgte forretninger og bransjer.
Ofte stilte spørsmål om kredittkort
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss