Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Slik bruker du et kredittkort helt gratis
Det er en misforstått oppfatning at kredittkort og forbrukslån kalkulator er svindyre og nærmest en snarvei til besøk av gjengen fra TV3-programmet Luksusfellen - for de moderne kredittkortene har såpass mange fordeler i seg at man faktisk kan spare penger på å bruke et slikt kort fremfor et vanlig bankkort.

Og det er slettes ikke dyrt å bruke et kredittkort, forutsatt at man følger spillereglene og bruker det på riktig måte.

For det koster i dag ingenting å bruke et slikt kort, verken når man skal handle i butikken, på nettet eller på andre måter. De fleste kredittkort på det norske markedet er nemlig 100 prosent gebyrfrie.

Samtidig så har mange kredittkort omfattende bonusprogrammer, der du sparer penger når du handler, eller får avslag på alt fra flybilletter til leiebil og hotellopphold.

Dette får du ikke med noe bankkort, så det kan absolutt lønne seg å bytte ut dette eller supplere med et kredittkort.

Enkelte kredittkort er også gratis når man skal gjøre uttak i minibanker, både utenlands og innenlands. Her er det ganske mye penger å spare, og spesielt for deg som liker å bruke kontanter når du ferierer i utlandet.

Ingen gebyrer betyr at du kan gjøre så mange uttak du vil, og du slipper å spasere rundt med tusenvis av kroner i kontanter.
Kredittkort
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss