Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Slik skaffer du deg kredittkort
Har du enda ikke skaffet deg et Norsk kredittkort? I så fall kan det lønne seg å spørre seg selv om man virkelig trenger et kredittkort, og hvis svaret er ja, så leser du videre i denne artikkelen for å finne ut hvordan du enklest mulig gjør det.

I 2014 har de fleste av oss nettbank, og er dermed kunde hos en av de større, norske bankene.

Den enkleste måten for mange vil derfor være å søke om et kredittkort fra den samme banken, slik at du får direkte tilgang til bruk, fakturering og lignende rett via nettbanken. Dette kan være gunstig dersom du for eksempel glemmer koden din eller lignende.

Videre er det ikke dermed sagt at den lokale banken har det beste kredittkortet. Ofte er det tvert imot - at du får en bedre deal et annet sted.

Her kan det dog være mer stress med betaling og lignende, men de fleste bankene tilbyr brukervennlige kredittkort som gir store fordeler til deg som bruker det.

Alt du behøver å gjøre for å søke om et kredittkort, er å navigere deg til den respektive bankens nettsider og fylle ut en enkel søknad. Hvis du allerede er logget inn i nettbanken, så går det enda fortere.

Så lenge du er fylt 18 år, så er sjansen meget stor for at du får godkjent søknaden din.

Akkurat hvor mye du får i kredittgrense avhenger av inntekten din, slik at de med dårlig råd risikerer å få en kreditt på så lite som 5000 kroner.
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss