Norske Kredittkort
© 2014 - 2024, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Norskekredittkort.com - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort info
Studenter og kredittkort
Enten du har vært der selv eller ei, så er du nok klar over at studietiden kan være en påkjenning økonomisk. De fleste vil måtte jobbe ved siden av studiene for å få pengene til å strekke til, ettersom studielånet ofte er borte i et svupp.

Et kredittkort kan være en fin pengereserve til de hardere tidene, men det krever stor disiplin av den som bruker det.

I motsetning til det mange tror, så er det ingen problemer for en student å søke om et kredittkort. Banken vil høyst sannsynligvis tilby deg et - de vil tross alt ha deg som kunde i fremtiden - bare at de vil begrense kredittgrensen din til 10 000 kroner eller lavere.

Slik bruker du et kredittkort som student
Så lenge man vet at lønningen er på vei, eller stipendet, så kan man fint bruke et kredittkort for å kjøpe seg mat eller lignende når man må det som mest.

Da er det viktig å sette av penger ved neste innbetaling, slik at man unngår rentekostnader - som kan bli svært dyre!

Samtidig er det også veldig greit å ha et kredittkort når man skal ta sommerferie, eller reise innenlands. Ofte har kredittkort reiseforsikring inkludert i avtalen, slik at du kan skrinlegge den du har med banken.

Er dere flere som reiser får dere dessuten forsikret alle sammen, slik at man samlet sett kan spare flere tusen kroner på å ta farvel med den dyre forsikringen dere har tegnet hos banken.

Dette kan du lese mer om hos Finansguide.com.


Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI
Kredittkort guide
Sammenlign kort
Les mer om oss